Gebruik het puntensaldo dat u als Bidfood X Member heeft opgebouwd om gratis kaarten te reserveren en verzilveren. Per kaart heeft u 1.500 punten nodig.

Voorwaarden


1. Kaarten voor het Horecafeest van het Jaar zijn exclusief verkrijgbaar voor deelnemers van Bidfood membership Bidfood Xtra (hierna X Members). X Members krijgen als eerste de mogelijkheid om kaarten te reserveren. 

2. X Members kunnen vanaf 3 september het gewenste aantal kaarten reserveren. Vervolgens kunnen zij middels hun membership punten sparen voor gratis kaarten. Na het reserveren van kaarten hebben X Members tot 16 november de tijd om voldoende punten te sparen om het aantal gereserveerde kaarten te verzilveren. X Members die al een puntensaldo hebben opgebouwd kunnen dit saldo gebruiken om kaarten te verzilveren.

3. Zeker zijn van kaarten? Het is mogelijk om direct kaarten bij te kopen voor de prijs van € 54,- (zolang de voorraad strekt).

4. X Members kunnen op elk gewenst moment hun puntensaldo gebruiken om gereserveerde kaarten te verzilveren.

5. Terwijl u voor kaarten spaart kunt u het aantal gereserveerde kaarten te allen tijde wijzigen. Volg hiervoor onderstaande stappen:

  • Log in met uw klantnummer op bidfood.nl en ga vervolgens naar bidfood.nl/xtra.
  • Klik op “Reserveer kaarten voor het Horecafeest”.
  • Klik op de paarse banner in het midden van het scherm.
  • Pas in het venster dat nu verschijnt het aantal gereserveerde kaarten aan en klik op "reservering aanpassen" om te bevestigen.

6. Als X Members op of na 22 november niet voldoende punten hebben gespaard om het gereserveerde aantal kaarten te verzilveren, kunnen zij hun punten gebruiken om een deel van de gereserveerde kaarten te verzilveren. Voorbeeld: X Member heeft 8 kaarten gereserveerd en op 22 november 7.500 punten gespaard. Dat zijn voldoende punten voor 5 kaarten. X Member verzilverd 7.500 punten voor 5 kaarten. De overige gereserveerde kaarten kunnen alsnog worden bijgekocht.

7. Extra kaarten bijkopen (ook wanneer u het maximaal aantal gereserveerde kaarten al heeft verzilverd of bijgekocht) kan zolang de voorraad strekt. Bijgekochte kaarten worden in rekening gebracht middels een aparte factuur die u via Bidfood ontvangt. 

8. Wanneer u kaarten reserveert of bijkoopt ontvangt u uw kaarten niet direct in uw inbox. In november ontvangt u van ons de codes om uw kaarten te verzilveren. Nadat u de codes heeft gebruikt om uw kaarten te verzilveren, ontvang u uw kaarten in uw inbox.

9. Kaarten die zijn verzilverd kunnen niet meer worden ingewisseld voor geld of punten.

 

Heeft u vragen over her reserveren, bijkopen of verzilveren van kaarten die in deze Q&A niet beantwoord worden? Neem dan contact op via horecafeest@bidfood.nl.