Uitleg over inloggen | Bidfood

Inloggen kan door op de gele button ‘log in’ te klikken en uw gegevens in te voeren. Deze staat rechts bovenin de blauwe balk.

Voor de eerste keer inloggen

U kunt voor de eerste keer inloggen wanneer u van ons een e-mail heeft ontvangen met uw inloggegevens. U kunt uw wachtwoord zelf wijzigen in ieder gewenst wachtwoord.

Wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link ‘Wachtwoord vergeten/wijzigen’ onder het inlogscherm. Vul uw gebruikersnaam in. Dit is in de meeste gevallen uw e-mailadres. Klik vervolgens op de button ‘Wijzig wachtwoord’.

U ontvangt automatisch een e-mailbericht met daarin een tijdelijk wachtwoord en een link. Onthoud dit tijdelijke wachtwoord en klik op de link. Vervolgens opent zich een scherm waarin u eerst het tijdelijke wachtwoord invult en daarna twee keer uw gewenste wachtwoord. U mag dit wachtwoord zelf kiezen. Klik op ‘opslaan’ en u bent direct ingelogd. Een volgende keer kunt u met uw nieuwe wachtwoord inloggen.

Let op: het e-mailbericht met de link om uw wachtwoord te veranderen kan in uw ‘ongewenste post’ terechtkomen. Controleer deze map als u niet direct een e-mailbericht ontvangt.

Gebruikersnaam vergeten

Voor het opvragen van uw gebruikersnaam klikt u op de link ‘Gebruikersnaam vergeten’ onder het inlogscherm. Vervolgens wordt u gevraagd uw e-mailadres op te geven. Let op dat u hier het e-mailadres invoert dat bij ons bekend is. Vervolgens ontvangt u een automatisch gestuurd e-mailbericht met daarin uw gebruikersnaam.

Wilt u ook bestellen in onze webshop, vraag dan direct een account aan.