Allergenen op jouw bestellijst | Bidfood

Het is mogelijk om de allergeneninformatie van artikelen op jouw bestellijst te exporteren. Zo heb je eenvoudig inzicht in de informatie die hoort bij de artikelen die je dagelijks gebruikt.

Het exporteren van allergenen vanuit jouw bestellijst kan als volgt.

Ga naar jouw bestellijst en klik op 'Export allergenen naar Excel'. hiermee exporteer je alle artikelen op jouw bestellijst met de daarbij behorende allergeneninformatie. Zet dit bestand op een logische plek waar je het later terugvindt.