Allergenen op uw bestellijst | Bidfood

Het is mogelijk om de allergeneninformatie van artikelen op uw bestellijst te exporteren. Zo heeft u eenvoudig inzicht in de informatie die hoort bij de artikelen die u dagelijks gebruikt.

Het exporteren van allergenen vanuit uw bestellijst kan als volgt.

Ga naar uw bestellijst en klik op 'Export allergenen naar Excel'. hiermee exporteert u alle artikelen op uw bestellijst met de daarbij behorende allergeneninformatie. Zet dit bestand op een logische plek waar u het later terugvindt.