Vanaf donderdag 21 november kunt u uw eerder verzilverde en/of bijgekochte kaarten ophalen. U ontvangt een e-mail met link naar Ticketmaster en een unieke code om uw tickets te kunnen downloaden. Klik op de link in de e-mail en volg onderstaande stappen om uw tickets op te halen:

Let op: om uw tickets op te kunnen halen, dient u in het bezit te zijn van een Ticketmaster-account. Heeft u deze nog niet? Dan kunt u deze tijdens de registratie van uw tickets (stap 3 - login en aanmelden) eenvoudig aanmaken.

Stap 1   selecteer uw plaatsen
Selecteer bij de eerste stap uw staan- of zitplaatsen binnen de geselecteerde vakken en vul na het selecteren van de eerste stoel uw unieke code in. U krijgt vervolgens de optie om uw geselecteerde plaats(en) te bevestigen. Wanneer u uw plaatsen heeft bevestigd, klikt u rechtsonder op de button 'koop uw tickets'.

Stap 2   parkeerkaarten en treintickets
Wanneer u uw plaatsen heeft geselecteerd, kunt u in de volgende stap alvast uw parkeerkaarten of treintickets kopen.

Stap 3   login of maak een account aan
Om uw tickets op te kunnen halen, dient u in het bezit te zijn van een Ticketmaster-account. Bij deze stap kunt u inloggen in uw Ticketmaster-account of op dezelfde pagina eenvoudig een nieuw account aanmaken bij 'Maak een account aan'.  

Stap 3.1   rond uw bestelling af
In deze stap vindt u een overzicht van alle gegevens. U dient uw bestelling te bevestigen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Ticketmaster. Let op: uw tickets kunt u pas downloaden als u alle stappen heeft afgerond. 

Stap 4   bevestiging bestelling
In deze stap vindt u een overzicht van uw bestelling met daarbij uw ordernummer. 

Stap 5   download uw tickets
In de laatste stap vindt u de bevestiging van uw bestelling en informatie hoe u uw e-tickets kunt downloaden. U kunt de tickets downloaden in uw persoonlijke Ticketmaster-account.

 

Heeft u vragen over het ophalen van tickets die in deze Q&A niet beantwoord worden? Neem dan contact op via horecafeest@bidfood.nl.